Условия за ползване на Stomatolozi.BG Затвори
Stomatolozi.BG

Зъболекари България онлайн

Намерете най-пълната и прозрачна информация за българските стоматолози и изберете при кого да отидете

Stomatolozi.BG – онлайн платформа с прозрачна и обективна информация за регистрираните при нас български зъболекари

Потребители – тук само с няколко клика ще откриете най-близките до Вас зъболекари според специализация, работно време и други изисквания. Ще имате шанса да разгледате снимки на зъболекарите, на кабинетите и колегите им, както и видео-интервю с тях, за да Ви доближим максимално до реалното преживяване на посещение при него. Така ще можете да се „запознаете” с няколко зъболекаря докато си седите вкъщи пред компютъра и да изберете при кого да отидете.

Стоматолози – регистрацията тук Ви приобщава към най-модерните, амбициозни и авторитетни стоматолози в България. Ще направим интервю с Вас, в което ще се представите пред Вашите настоящи и потенциални пациенти и ще можете да ги спечелите с чар и професионализъм. Ще направим снимки на кабинета Ви. Ще можете да изберете специалност и да се позиционирате като експерт в нея. Ще предоставите работно време, ценоразпис и ще получите възможността да пишете статии в професионалната си област. Всеки месец получавате онлайн бюлетин с реклами на полезни за Вас контрагенти и доставчици, както и най-интересните статии в областта.
На нашия сайт ще намерите и първия в България форум, посветен на Вашата професия, и на него ще можете да обсъждате и споделяте всички въпроси, които Ви вълнуват, с колеги.

Stomatolozi.BG е катализаторът, който представяйки полезна, прозрачна и обективна информация, среща пациенти със зъболекари и увеличава качеството на стоматологичните услуги в България, създавайки здравословна и градивна конкуренция.

За реклама - ако желаете да поставите банерна реклама на сайта ни, или сте зъболекар, доставчик или организатор на събитие и желаете да излизате най-отгоре в резултатите, можете да се свържете с нас.