Условия за ползване на Stomatolozi.BG Затвори
Stomatolozi.BG

Списания и вестници на тема Стоматология

Абонирайте се за списания и вестници за зъболекари чрез нашия медиен център


Dental Tribune – Специализирано издание по немски лиценз, адресирано към българските лекари по дентална медицина, зъботехници и фирмите от денталния бранш. Вестник Dental Tribune е българското издание на Dental Тribune International (DTI) – базираният в Лайпциг германски издател на международния вестник с 23 издания по света на 19 езика.  

Излиза 12 пъти годишно в луксозен А3 формат.

Разпространение: на абонаментен принцип и чрез свободна ръчна продажба по време на всички големи дентални изложения и конгреси.


Кликни върху снимката, за да се абонираш.

My Smile – списание за пациентите на зъболекарите, което се разпространява както чрез абонамент, така и свободна продажба в книжарници и по зъболекарски конгреси и изложения. Излиза 4 пъти годишно.

 
Кликни върху снимката, за да се абонираш

Cosmetic Dentistry – списание за дентална козметика и естетика, предназначено за стоматолози и зъботехници, които искат да имат преднина пред колегите си и да им предложат качествена услуга.

 
Кликни върху снимката, за да се абонираш


Инфодент – Списание Инфодент излиза 6 пъти в годината с броеве на тема: “Имплантология и възстановявания върху имплантати”, “Ендодонтия” “Пародонтология”, “Лазерна дентална медицина”, Естетика и естетични възстановявания“ и “Ценови каталог”.

В петте тематични броя се представят клинични случаи и решения, предоставени от български и чужди автори. Голяма част от материалите се публикуват с любезното съдействие на издателска група teamwork media, Италия. Разпространява се по абонаментКликни върху снимката, за да се абонираш.

Зъботехника – Вестник Зъботехника е единственото специализирано издание в България насочено изцяло към зъботехническата професия. Той е орган на СЗБ. През 2012 година на страниците на вестника намериха място публикациите на световноизвестни и признати имена като Gerald Ubassy, Christian Coachman, Alberto Batistelli, Aldo Zilio и много други. През 2013 година ще публикуваме серия от статии на Oliver Brix (автор на книги и лектор на Colloquium Dental, Бреша), статии от Malaguti и Consolo (за цяла фиксирана протеза върху имплантати с имедиатно натоварване). Материалите се предоставят от нашите италиански партньори Teamwork media, Италия и от други фирми и представителства в областта на денталната медицина и зъботехниката. Разпространява по абонамент.

 
Кликни върху снимката, за да се абонираш.


Quintessence International Bulgaria – немско издание на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. В него се представят статии от всички области на денталната медицина. Изданието поддържа рубриките: Ендодонтия, Пародонтология, Естетика, Протетика, Имплантология, Практически съвети, Ортодонтия и Зъботехника. Статиите са подбрани от почти всички немски периодични издания на Quintessence, някои от тях с импакт фактор. Голяма част от публикациите представят интердисциплинарни подходи и включват техники, които са приложими в клиничната дентална практика. Световноизвестни автори представят на страниците на Quintessence International Bulgaria методите си на работа и философията си за постигане на максимални лечебни резултати.
Редакционният екип на списанието се стреми да подбира материали, интересни и полезни както за утвърдени специалисти, така и за младите хора, навлизащи в непресттанно развиващата се дентална професия.

Quintessence International Bulgaria излиза 4 пъти в годината, през месеците февруари, май, септември и декември и се разпространява се по абонамент

Кликни върху снимката, за да се абонираш.

Дентална Медицина – това е безплатният вестник на Българското научно стоматологично дружество

 
Кликни върху снимката, за да прочетеш последните няколко броя